DSXchange: DataStage and IBM Websphere Data Integration Forum
View next topic
View previous topic
Add To Favorites
Author Message
sujaks
Participant



Joined: 21 Mar 2012
Posts: 3

Points: 55

Post Posted: Wed Oct 24, 2012 3:22 am Reply with quote    Back to top    

DataStage® Release: 8x
Job Type: Server
OS: Unix
Additional info: OS is Linux and DS version is 8.7
We have a server job that was imported from 8.1 to 8.7. The job had a user defined SQL where the schema name was hardcoded initially. Later it was parameterized and moved to a new environment. When the job was run it was still taking the old hardcoded schema name. We dropped off that link and created a new link with the same name and it was reading the parameterized schema name correctly. But we are getting the below warning message with the message id IIS-DSTAGE-RUN-W-0017:

Link report for link jobname.stagename.linkname not found.

Any idea what the reason could be and how it can be resolved? Also when the parameterized job was imported to the new environment and executed, for some reasons, the old hardcoded value was still being taken at runtime, Is there any specific reason for the same?
marysolomon@lpa.com
Participant



Joined: 03 Dec 2014
Posts: 1

Points: 5

Post Posted: Fri Oct 28, 2016 11:41 am Reply with quote    Back to top    

The problem is still there in 11.3.

Apply patch JR49185: CONNECTORS ON SERVER CANVAS THROWS LINK REPORT NOT FOUND WARNING

and set CC_SUPPRESS_LINK_REPORT_WARNINGS = 1

We're on 11.5 so patch wasn't necessary but still had to add env variable
Rate this response:  
Display posts from previous:       

Add To Favorites
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Theme & Graphics by Daz :: Portal by Smartor
All times are GMT - 6 Hours