DSXchange: DataStage and IBM Websphere Data Integration Forum
View next topic
View previous topic
Add To Favorites
This topic is not resolved, but there is a WORKAROUND.
Author Message
spdsquared2
Participant



Joined: 01 Jun 2015
Posts: 7
Location: Northern New Jersey
Points: 81

Post Posted: Thu Jul 12, 2018 6:31 am Reply with quote    Back to top    

DataStage® Release: 11x
Job Type: Parallel
OS: Windows
Trying to install sap pack onto client install 11.5 fp 2. Installation instructions say to run setup from is-suite (which doesn't exist), so ran from under is-client. But it never lets you get to screen to add additional products... I suspect fp2 install did this. error msg: 'The installation program has detected an existing client installation at given location...'
I had done installs this way a while ago on another machine and didn't have this issue (but it had been prior to installing fp2).
Any suggestions would be appreciated!!

_________________
Thanks! Sean
ray.wurlod

Premium Poster
Participant

Group memberships:
Premium Members, Inner Circle, Australia Usergroup, Server to Parallel Transition Group

Joined: 23 Oct 2002
Posts: 54400
Location: Sydney, Australia
Points: 295062

Post Posted: Thu Jul 12, 2018 1:32 pm Reply with quote    Back to top    

The is-suite directory contains software for the engine, services and repository tiers. It will exist on the computer(s) that host those tiers. If you have deleted it, restore from backup or unp ...

_________________
RXP Services Ltd
Melbourne | Canberra | Sydney | Hong Kong | Hobart | Brisbane
currently hiring: Canberra, Sydney and Melbourne (especially seeking good business analysts)
Rate this response:  
Not yet rated
spdsquared2
Participant



Joined: 01 Jun 2015
Posts: 7
Location: Northern New Jersey
Points: 81

Post Posted: Thu Jul 12, 2018 1:47 pm Reply with quote    Back to top    

Thanks for reply, although I can't see entire reply... I'm not a premium member.
I am doing the install on the client side, pointed out the 'is-suite' issue since the client side instructions reference is-suite even though it doesn't exist.

_________________
Thanks! Sean
Rate this response:  
Not yet rated
spdsquared2
Participant



Joined: 01 Jun 2015
Posts: 7
Location: Northern New Jersey
Points: 81

Post Posted: Fri Jul 13, 2018 12:47 pm Reply with quote    Back to top    

fyi: I suspect it was FP2 related, I completely uninstalled InfoSphere and then installed part CNK0MML (full install which includes fix pack 2, as opposed to what I had done full install 11.5.0.0 then fix pack on top of it). I can now install additional products.

Hope this helps others if they encounter similar issues.

_________________
Thanks! Sean
Rate this response:  
Not yet rated
Display posts from previous:       

Add To Favorites
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Theme & Graphics by Daz :: Portal by Smartor
All times are GMT - 6 Hours