DSXchange: DataStage and IBM Websphere Data Integration Forum
View next topic
View previous topic
Add To Favorites
Author Message
thurmy34



Group memberships:
Premium Members

Joined: 31 Mar 2006
Posts: 189
Location: Paris
Points: 1440

Post Posted: Mon Jan 22, 2018 8:25 am Reply with quote    Back to top    

DataStage® Release: 8x
Job Type: Server
OS: Windows
Hi Gurus!

Some of our Job controllers don't start. The last line in the log is Environment variable settings. It hangs at that point and I have to kill them.

Can you help me ?
Thank You

_________________
Hope This Helps
Regards
PaulVL



Group memberships:
Premium Members

Joined: 17 Dec 2010
Posts: 1281

Points: 8428

Post Posted: Mon Jan 22, 2018 9:34 am Reply with quote    Back to top    

That's not enough information for us to do anything with.

Do you have a DataStage admin at your company to ask?
Rate this response:  
Not yet rated
thurmy34



Group memberships:
Premium Members

Joined: 31 Mar 2006
Posts: 189
Location: Paris
Points: 1440

Post Posted: Mon Jan 22, 2018 9:37 am Reply with quote    Back to top    

i'm the DataStage admin ...
I agree with you , i don't have any information .The jobs just stay in running after le Environment variable settings info.
Thank you.

_________________
Hope This Helps
Regards
Rate this response:  
Not yet rated
chulett

Premium Poster


since January 2006

Group memberships:
Premium Members, Inner Circle, Server to Parallel Transition Group

Joined: 12 Nov 2002
Posts: 43011
Location: Denver, CO
Points: 221947

Post Posted: Mon Jan 22, 2018 9:48 am Reply with quote    Back to top    

After you kill it and then reset it, is there an additional entry in the log like "From previous run..." ?

_________________
-craig

Space Available
Rate this response:  
Not yet rated
PaulVL



Group memberships:
Premium Members

Joined: 17 Dec 2010
Posts: 1281

Points: 8428

Post Posted: Mon Jan 22, 2018 10:01 am Reply with quote    Back to top    

well, I'd start with the basics...

Does this happen to any other job?
Is this DEV, TEST or PROD?

Does it happen to anyone else running the same job?

Look at the project, go look at the file permissions on the RT_xxx#### files.
Go look at the SIZE of your xmeta mounts.
Look at the size of your project mount.

This is a windows box sooo... I don't have a lot of help to give you (other than go to Linux, haha).
Rate this response:  
Not yet rated
ray.wurlod

Premium Poster
Participant

Group memberships:
Premium Members, Inner Circle, Australia Usergroup, Server to Parallel Transition Group

Joined: 23 Oct 2002
Posts: 54535
Location: Sydney, Australia
Points: 295717

Post Posted: Tue Jan 23, 2018 12:14 pm Reply with quote    Back to top    

Does your job include any before-job or before-stage subroutines that might be invoked and not return? If so, add some DSLogInfo() calls to these so that you can tell whether the job got that far. ...

_________________
IBM Software Services Group
Any contribution to this forum is my own opinion and does not necessarily reflect any position that IBM may hold.
Rate this response:  
Not yet rated
Display posts from previous:       

Add To Favorites
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Theme & Graphics by Daz :: Portal by Smartor
All times are GMT - 6 Hours