DSXchange: DataStage and IBM Websphere Data Integration Forum
View next topic
View previous topic
Add To Favorites
This topic has been marked "Resolved."
Author Message
Balkrishna
Participant



Joined: 20 Sep 2006
Posts: 4

Points: 34

Post Posted: Tue Mar 06, 2007 4:40 am Reply with quote    Back to top    

DataStage® Release: 7x
Job Type: TX
OS: Unix
I have created one shell script on UNIX server (Purge.sh) and i want to run this shell script using Datastage TX (7.5.1) map.

How can i do the same? Thanks for your help in advance. Embarassed

_________________
Bala
jgibby
Participant



Joined: 16 Dec 2004
Posts: 42

Points: 445

Post Posted: Tue Mar 06, 2007 10:28 am Reply with quote    Back to top    

Balkrishna wrote:
I have created one shell script on UNIX server (Purge.sh) and i want to run this shell script using Datastage TX (7.5.1) map.

How can i do the same? Thanks for your help in advance. Embarassed


Code:
=GET(
   "SHL"
   ,"-cli -cmd 'Purge.sh'"
)


John Gibby

_________________
"Artificial intelligience is no match for natural stupidity."
Rate this response:  
Not yet rated
Balkrishna
Participant



Joined: 20 Sep 2006
Posts: 4

Points: 34

Post Posted: Thu Mar 08, 2007 12:27 am Reply with quote    Back to top    

jgibby wrote:
Balkrishna wrote:
I have created one shell script on UNIX server (Purge.sh) and i want to run this shell script using Datastage TX (7.5.1) map.

How can i do the same? Thanks for your help in advance. Embarassed


Code:
=GET(
   "SHL"
   ,"-cli -cmd 'Purge.sh'"
)


John Gibby


Hi John,
First of all, Thanks for your help.
Can you please explain me the meaning of the term -cli, -cmd and SHL ? In short how it will execute ..? It will be great help to me.

_________________
Bala
Rate this response:  
Not yet rated
janhess
Participant



Joined: 18 Sep 2003
Posts: 201
Location: UK
Points: 950

Post Posted: Thu Mar 08, 2007 3:22 am Reply with quote    Back to top    

I suggest you read the documentation in PDF 1049.pdf - batch_shell adapter.
Rate this response:  
Not yet rated
jgibby
Participant



Joined: 16 Dec 2004
Posts: 42

Points: 445

Post Posted: Mon Mar 12, 2007 10:56 am Reply with quote    Back to top    

Ditto. If you are asking about the SHL argument, then you need to review the documentation.

John

_________________
"Artificial intelligience is no match for natural stupidity."
Rate this response:  
Not yet rated
aviroops
Participant



Joined: 19 Jan 2011
Posts: 3
Location: Pune
Points: 45

Post Posted: Wed Jan 19, 2011 5:29 am Reply with quote    Back to top    

Hi jgibby,

I have implemented your code but it doesn't seem to work.

There is a bit of modification
Code:

=GET( "SHL" , "-cli -cmd" +" test.sh" )


This works fine when you have to execute a script named as "test.sh"

_________________
Cheers
Aviroop
Rate this response:  
Not yet rated
Display posts from previous:       

Add To Favorites
View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Theme & Graphics by Daz :: Portal by Smartor
All times are GMT - 6 Hours